Zelf een activiteit organiseren?

Wil je iets organiseren? Dat kan!! Lees onderstaande goed door om te weten waar je rekening mee moet houden.


Voorafgaand aan het nieuwe seizoen wordt er door HAC een globale activiteitenplanning gemaakt, hierin staan alle "vaste” activiteiten voor het komende seizoen.

Naast de vaste activiteiten zoals het Familiehockeytoernooi, het preuvenement, minikamp etc. is er natuurlijk plek voor andere activiteiten of evenementen.
HAC beheert de evenementenplanning van de club en coördineert de evenementen en activiteiten. HAC organiseert niet alle activiteiten maar zorgt ervoor dat de juiste vergunningen, afspraken en financiën ed. zijn geregeld.

Hiervoor hebben wij de volgende spelregels:
  • De bedenker/organisator van de activiteit dient een aanvraagformulier in, deze moet minimaal 8 weken van tevoren zijn ingeleverd.
  • Op dit formulier staan o.a. de voorkeursdatum, soort evenement en het verzoek om een begroting in te leveren.
  • HAC beoordeelt dit, waarbij gelet wordt of tijdstip wenselijk is en overlegt met het bestuur of de begroting passend is.
Wanneer het aanvraagformulier akkoord is, neemt HAC contact op met de organisator en stuurt een checklist toe met zaken waaraan gedacht moet worden bij het organiseren van de activiteit.
HAC houdt contact met organisator over voortgang van de activiteit.

Voor spontane activiteiten waar geen vergunning voor nodig is, kan in overleg met HAC altijd gekeken worden of dit in te passen is.
Zonder toestemming van HAC wordt er geen activiteit georganiseerd.

Voor meer informatie neem contact op met [email protected]