Kleding en Tenue

Kleding

De Kledingcommissie zorgt voor de uitreiking en inname van de shirts voor alle jeugdteams. Voor de start van de competitie worden de teamtassen uitgereikt aan de coaches/managers. Daarvoor krijgt de begeleiding van elk team een oproep.

Aan het einde van het seizoendeel dient de teamtas met alle (schoon gewassen) shirts en inspeelballen weer worden ingeleverd. Het team draagt er zorg voor dat de eigendommen van de club zorgvuldig behandeld worden.

Er gelden 3 seizoensdelen:

Herfst veldcompetitie
Zaalcompetitie
Lente veldcompetitie

Keepersmaterialen

Voor de keepersmaterialen gelden dezelfde uitgifte en innamemomenten als bij de teamtassen, alle keepersmaterialen worden door HCAS verstrekt. Ook hier dient het team er voor te zorgen dat alles compleet blijft, let op de maskers!!

Indien er keepersmateriaal kapot is kun je contact opnemen met [email protected] dan wordt beoordeeld of iets vervangen wordt of gerepareerd.

Bij de zaalcompetitie moeten de legguards en schoenen voorzien worden van hoezen en zaalriempjes.

Het HCAS tenue

Thuistenue:
Oranje shirt, blauwe kraag en banner op de borst met HCAS logo in wit/blauw (voor de jeugd en jongste-jeugd door HCAS ter beschikking gesteld)
Blauwe broek/rokje met HCAS logo in oranje (zelf aan te schaffen)
Oranje sokken met HCAS logo in blauw. (zelf aan te schaffen)

Uittenue:
Wit shirt, (zelf aan te schaffen)
Blauwe broek/rokje met HCAS logo in oranje (zelf aan te schaffen)
Witte sokken. (zelf aan te schaffen)

De broek/rok en sokken, maar ook scheenbeschermers, bitjes, sticks en handschoentjes kunt u bij Sportpunt Someren en Sportpunt Deurne verkrijgen.


Shirtsponsoring

Op alle jeugd- en jongste-jeugdshirts zijn sponsoren vermeld, dit maakt mogelijk dat de shirts gratis aan alle jeugd en jongste-jeugdleden ter beschikking worden gesteld!! Is dat even mooi!!