Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Luuk Bernards 03-11
Solènn van Doorn 03-11
Anna Krabbendam 04-11
Lieke Sonnemans 05-11
Leonie Loomans 05-11
Anne Oudshoorn 05-11
Sportpark HCAS gesloten!
Afbeelding Nieuwsitem
Geplaatst op: 18-3-2020

Beste HCAS-ers,

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het Corona-virus in Nederland heeft de KNHB gevolg gegeven aan de oproep van het RIVM, de Nederlandse overheid en NOC*NSF. Alle competitiewedstrijden zijn daarom afgelast tot en met 6 april a.s. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en soort competitie. 

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om aan te geven hoe en wanneer deze wedstrijden ingehaald worden. Het inhalen van de wedstrijden is bijvoorbeeld afhankelijk van de ontwikkeling van het Corona-virus in Nederland. De situatie wijzigt op dit moment per dag. 

Mocht het mogelijk zijn om weer te gaan spelen na 6 april, dan verwacht de KNHB dat er gedurende het paasweekend (11-13 april) nog geen competitie wordt gespeeld. 

Het is mogelijk dat de competitieperiode wordt verlengd en er langer wordt doorgespeeld dan normaal. 

Eerder al vroeg de KNHB de hockeyverenigingen met klem om per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Daaraan hebben wij als HCAS natuurlijk gehoor gegeven en worden er tot en met 6 april ook geen trainingen georganiseerd. Daarnaast hebben we als bestuur besloten dat alle geplande evenementen die door de club of teams worden georganiseerd tot en met 1 mei worden geannuleerd.

Als gevolg van genoemde maatregelen betekent het ook dat het sportpark van HCAS tot en met 6 april gesloten is. Helaas zien we dat er regelmatig leden en niet leden zich toch de toegang tot ons sportpark verschaffen om te hockeyen/sporten. Wij willen deze jongeren en/of hun ouders erop wijzen dat het sportpark van HCAS tot en met 6 april verboden toegang is. 

Als HCAS hanteren we de richtlijnen van het kabinet en van de KNHB en passen we deze ook toe. Dat houdt in dat wij de komende weken, in nauwe samenwerking met de gemeente, blijven controleren of mensen onbevoegd op het sportpark aanwezig zijn. Als er toch mensen onbevoegd aanwezig zijn, gaan wij de gegevens van deze mensen noteren. Eventuele boetes die daaruit voortkomen zijn voor eigen risico. 

Wij gaan ervan uit dat onze leden en/of hun ouders hun verantwoordelijkheid hierin nemen en ons steunen in de strijd tegen het Corona-virus. Dank voor jullie begrip en medewerking. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. 

De website van HCAS, www.hcas.nl, zullen we regelmatig updaten met relevante informatie omtrent hockey gerelateerde zaken die samenhangen met het Corona-virus.

In deze onzekere tijden zijn de sponsorkaarten van De Plus extra belangrijk voor onze club. Nu het clubhuis gesloten is willen we vragen of iedereen de volle kaarten in zou willen leveren op onderstaande adressen;

Miba, Wilhelminastraat 13 in Asten

Lieke Sonnemans, Heesakkerweg 35 in Asten

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de kaarten op bovenstaande adressen in de brievenbus te doen stuur dan een bericht naar dit mailadres svp.

Wij rekenen op jullie. 

Bestuur HCAS