Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

di 24-11  Bestuursvergadering
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Ellen Oudshoorn 24-11
Suze Lijten 24-11
Bernadette Raymakers 25-11
Marc Geboers 26-11
Jip Hermkens 27-11
Lotte van Gorp 28-11
SHI nieuwe subsponsor HCAS
Afbeelding Nieuwsitem
Geplaatst op: 5-11-2020

HCAS verwelkomt SHI B.V. als nieuwe subsponsor. SHI B.V. is een groothandel met een grote klantengroep bestaande uit o.a. bouwmarkten, DHZ-zaken, (non-food) retail en e-tail. Door de strategische samensmelting van een aantal bedrijven (waaronder het voor Astenaren bekende Elofer) is het in 2013 opgerichte SHI B.V. een krachtige totaalleverancier geworden in de productgroepen: Elektra, IJzerwaren, Multimedia, Sanitair en Verf- en verfgereedschappen.

SHI B.V. biedt werkgelegenheid aan ruim 280 medewerkers. Het bedrijf timmert internationaal aan de weg met leveranciers van over de hele wereld en steeds groter wordende klandizie door heel Europa. We hebben regelmatig vacatures, check daarvoor onze website.

"Wij werken internationaal maar voelen ons verbonden met deze regio en met Asten in het bijzonder. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ons ook sociaal hiermee te verbinden. In het verleden hebben we diverse culturele activiteiten gesponsord, maar nu vonden we het tijd dat ook de sport in Asten aan de beurt kwam. Wij gaan nu een verbintenis van 3 jaar aan met HCAS om hen wat meer financiƫle armslag en zekerheid te geven. SHI is zoals eerder in lokale media heeft gestaan bezig met een her locatie in Asten. Wij willen graag in Asten blijven en daarmee ook het Astense sport en vooral de hockey sport blijven steunen.

SHI B.V. is de laatste tijd regelmatig in het nieuws gekomen vanwege de nieuwbouwplannen in Asten. We zijn als sponsorcommissie heel blij met het contract dat we getekend hebben met de Stef Jansen de CEO. We hebben een overeenkomst gesloten voor 3 jaar waarop SHI op de trainingspakken van Dames 1 en Heren 1 komt te staan en shirt sponsor van Heren 1.

Zodra het weer veilig is en we weer mogen sporten gaan we SHI nog even op leuke sportieve manier bedanken.Bijlage: shi.jpg