Sportstuif Asten opent nieuwe locatie bij HCAS: Sport en plezier verenigd!

12-7 Nieuws

Door het enorme succes van onze eerste locatie bij NWC, zijn we verheugd om met veel enthousiasme onze tweede Sportstuif Asten locatie te openen, waar het allemaal begon voor Sportstuif. In samenwerking met HCAS verwelkomen we vanaf 28 augustus onze sportieve buitenschoolse opvang op hun terrein.

Bij Sportstuif draait alles om het stimuleren van kinderen om actief te bewegen, sociale vaardigheden te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en vooral een onvergetelijke middag te beleven. Onze missie is om kinderen een veilige en stimulerende omgeving te bieden, waar ze kunnen genieten van sport- en spelactiviteiten, spannende uitstapjes en creatieve activiteiten.

Sport staat centraal bij Sportstuif, maar het allerbelangrijkste is dat de kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Ons team van pedagogische medewerkers staat klaar om de kinderen te inspireren, te motiveren en te ondersteunen bij hun ontwikkeling. We zorgen ervoor dat elke middag bij Sportstuif een waar feest is, vol avontuur en plezier.

Wilt u meer weten over onze nieuwe locatie bij HCAS? Neem gerust contact met ons op via [email protected] , bel naar 088-6332020 of 06-22427294, of bezoek onze website www.sportstuif.nl/astenhcas . We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en kijken ernaar uit om uw kind bij Sportstuif HCAS te verwelkomen.

Maak van elke middag een sportief avontuur bij Sportstuif Asten HCAS!

 
12-7-2024 Algemeen