Login ❯

Mededelingen

Agenda

za 20-06  Jongste Jeugddag
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Marloes van Kooij 06-06
Kai Schweren 06-06
Fenne van Eersel 09-06
Tilman Romberg 11-06
Hein Mennen 12-06
Janne Debeij 12-06
MA2- Tegelen MA2 : 3 - 3
 

Hallo allemaal,

Vandaag de uitwedstrijd tegen Tegelen MA2 de nr 2. Vanwege examens deden Claire, Leixi en Demi niet mee. Dominique kwam Keepen.

Vanwege wat pijntjes en minimale wissels, hadden we weer eens een andere tactiek bedacht. 1 spits en behoudend spelen. Tenminste de eerste helft. Tegelen begon fel, wat we ook verwacht hadden en zij hadden in het begin veel de bal. Wel deden ze er niet zoveel mee en als we de bal onderschepten dan kwamen we er vaak snel en gevaarlijk uit. De eerste storm overleeft en met weer een goede uitbraak was het Laukje die goed positie nam en fraai binnen tikte. 0-1. Na de 0-1 werd het wel wat rommeliger. Tegelen wist niet goed wat ze moesten met 1 spits en wij raakten door wat wissels ook wat verwart. De 1-1 viel al vrij snel en dan is het even weer zoeken. Gelukkig via een snelle counter kwam de bal bij Emma en zij vond Laukje die weer voor de voorsprong zorgde 1-2. Het was niet dat we daardoor beter gingen spelen. Het nieuwe systeem zorgde voor te veel onrust en we besloten omdat in de 2de helft te repareren. Jammer voor ons was dat zij 1 minuut voor de rust de 2-2 binnensloegen. Na rust ons bekende systeem en daardoor werd Tegelen voor de 2de keer verrast. We speelden al meteen veel beter en ons middenveld heersten. Na een minuut of 10 de 2-3 weer via Laukje. We hadden nog een paar hele mooie aanvallen met o.a Suzanne die dicht bij de 4de was. Met nog een kwartier gingen zij vooral harde ballen slaan richting de cirkel. Gezien het veld een beetje hobbelde was dat wel telkens gevaarlijk. Gelukkig was Lieke vandaag in vorm en ook Dominique liet zien dat ze weer helemaal terug was na haar blessure. Toch valt de 3-3   5 minuten voor tijd. Dan moet ik de meiden toch weer een compliment geven, dat ze hun hoofd niet laten zakken, maar weer voor de winnende gaan. Dat zat er nog zeker in. Tegelen moest terug en toen Sanne en Auriane helemaal vrij, klaar stonden om een rebound op goal te slaan, floten ze ineens af. Erg raar op zo’n moment, maar het gaf al aan dat Tegelen blij was met een punt. Eindstand 3-3.

Meiden, wat een lekkere wedstrijd was dit weer. Het nieuwe systeem was misschien achteraf niet ideaal, maar van de andere kant we pakken wel een punt uit bij de nr2. We zullen met de training er nog wel even over napraten.

Groeten John en Franco