Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

za 07-03  HCAS Clubquiz
vr 15-05  Businessuitje naar '
zo 17-05  Preuvenement
zo 31-05  Familie Hockeytoerno
za 20-06  Jongste Jeugddag
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Lieve Janssen 21-01
Niek van Lent 21-01
Maureen Buijk 21-01
Mees Boesten 22-01
Ruben van Dam 24-01
Maud Deenen 24-01
MA3- Hockey Geldrop MA4 : 1 - 3
 

 

Hallo allemaal,

 

Vandaag de wedstrijd tegen Geldrop. Helaas Laukje geblesseerd, maar voor de rest compleet. Sanne en Demi zouden ieders een helft keepen.

Gezien vorige week hadden we veel vertrouwen op een goede afloop. We begonnen dan ook zeer sterk. In het eerste kwartier speelden de wedstrijd zich continue op de helft van Geldrop af. Sanne 3x Suus, Kim, Emma hadden al kunnen scoren. Geldrop werd gewoon weggespeeld en mochten blij zijn met de 0-0. Dit hadden ze zeker te danken aan hun keepster. Na het kwartier kwam via een counter Geldrop er af en toe uit, maar ook nu hadden we het beste van het spel. Vooral op rechts werd Anne veel gevonden en zij was telkens dreigend. Net na de eerste rust scoorden Geldrop totaal niet verdiend de 0-1 uit een counter.

Niet veel later was het weer even 1-1. Sanne sloeg van net buiten de cirkel raak en er was even verwarring of er nog iemand van ons aangezeten had. Uiteindelijk terecht afgekeurd. Dan weer een uitbraak en de 0-2 viel binnen. Dit was wel een domper en gelukkig brak de rust aan.

Na rust ging het wat meer gelijk op. Op het moment dat we wat meer risico’s gingen nemen kregen we weer meer grip en moest Geldrop weer in de verdediging.

Nu was Demi 3x Suus, Kim, Julia enz weer dichtbij en ook nu weer ging de bal op allerlei manieren niet in de goal. Zeker de bal met Suus en Demi die in een scrimmage wel 6 keer op doel sloegen. Het leek wel of er een magneet in de bal zat die niet over de lijn kon. Weer een uitbraak en ik telde de 0-3 al, maar Sanne had met een mooie duik de bal met de hak, dus we bleven in de race. Dan toch de 1-2 Weer een scrimmage en nu sloeg Julia wel binnen. De laatste 5 min waren super spannend. Geldrop wist het niet meer en zij sloegen maar alles over de zijlijn. Wij zetten nog maar weer eens aan. We stonden met wel 6 man in hun cirkel en…. Helaas, weer een counter. Via de achterlijn [wel er ruim over] werd de bal terug gelegd en de 1-3 binnen geslagen.

Meiden we hebben een super goede wedstrijd gespeeld, maar het zat gewoon niet mee. Als ik zeg dat het ook 7-2 voor ons had kunnen/moeten zijn dan denk ik dat ik niet gelogen heb.

We gaan op deze voet verder, dan komen de punten vanzelf.

Tot volgende week.

 

Groeten Ronnie en Franco