Login ❯

Mededelingen

Agenda

za 20-06  Jongste Jeugddag
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Marloes van Kooij 06-06
Kai Schweren 06-06
Fenne van Eersel 09-06
Tilman Romberg 11-06
Hein Mennen 12-06
Janne Debeij 12-06
MA3 Zaal- V.M.H.C. Geel-Zwart MA4 : 6 - 3
 

Hallo allemaal,

 

Het is dan al zover. We zijn begonnen in de zaal. De voorbereiding was een beetje kort, dus ik had geen idee hoe we ervoor stonden.

Esther was afwezig en Kim en Dominique vielen in.

 

Wedstrijd 1 tegen Geel zwart.

Nog amper een bal geraakt en de 0-1 zat er al in. Dat was even snel wakker worden.

Nu was Laukje wel wakker en zij maakte binnen de minuut de gelijkmaker 1-1.

Daarna kregen we de smaak te pakken en duurde het niet lang voordat Emma de 2-1 binnen sloeg. Het werd een mooie wedstrijd. Het ging op en neer en beide keepers moesten nogal eens ingrijpen. Dan een beetje geluk. De bal werd van ver op hun doel geslagen en de keepster dacht dat hij langs ging. Maar de bal kwam op de paal precies bij Demi. Boem 3-1 Hierna weer Emma en zo gingen we met een goed gevoel de rust in. Na rust waren we veel sterker, maar zo scherp als we begonnen zo slordig waren we in de 2de helft. Dan 4-2 en zowaar het wort weer spannender. Gelukkig maakt Laukje de 5-2. De 5-3 valt ook nog maar eigenlijk is het gedaan. De 6-3 komt nog op naam van Sanne. Een mooi genomen s.c. Lekker de eerste 3 punten zijn binnen.

 

Wedstrijd 2 Oedenrode MA2:

Zij hadden ook gewonnen, dus de eerste kraker was er al.

We hadden afgesproken om zeer fel te beginnen. Maar ook zij begonnen sterk. Toch maakte we binnen 6 minuten 2-0. Beide van Laukje en vooral de 2de was schitterend.

Lange bal direct van achteren en Laukje kon nog net de bal binnen tikken.

Na de 2-0 bleef het gelijk op gaan, maar nu hadden we de pech dat zij met nogal wat geluk de 2-1 maakte. Dan komt ook nog de 2-2 en ook daar zat het nodige geluk bij.

Na de rust dacht ik de 3-2 te mogen opschrijven, maar net voor we de bal over de lijn tikte werd er aangegeven dat we een s.c kregen. Ons voordeel verviel waar ik wel wat ??? bij had. Dit was wel een belangrijk moment, want zij maakte de 2-3 en ook hier was wat verwarring. Nu werd het mede door wat verwarrende situaties het spel ook wat fysieker. In mijn ogen te. Oedenrode wilde perse winnen. Wij natuurlijk ook en daardoor werd het nog echt spannend. Mooie acties aan beide zijden en dit zowel aanvallend als verdedigend. Dan valt de 2-4 en weer een frommel goal. Met nog 4 minuten weet je dat het dan moeilijk wordt. De 2-5 was nog een s.c in de laatste seconden. We zijn weer veel wijzer geworden en staan er best goed voor.

Volgende week ook weer mooie wedstrijden en het strijdplan ligt al klaar.

 

Tot volgende week

Groeten Ronnie en Franco