Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

za 20-06  Jongste Jeugddag
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Wilke Crommentuijn 31-03
Suze van Eijk 01-04
Harold van Doorn 03-04
Esmée Slagmolen 03-04
Famke Swinkels 05-04
Zara Brouwers 05-04
Algemeen
Evenementen afgelast
25-3-2020 Beste leden,
Maandag is door de overheid besloten dat alle evenementen en samenkomsten tot 1 juni geen doorgang mogen hebben.
Wij zijn daarom genoodzaakt onze volgende evenementen af te gelasten:
Ameezing, Preuvenement, 4e PubQuiz, HCAS familietoernooi.

Wat in het vat zit verzuurt niet en we zijn er zeker van dat we de evenementen op een later moment alsnog door kunnen laten gaan.

Wij wensen jullie heel veel gezondheid voor de komende periode, zorg goed voor jezelf en elkaar..

De Evenementen Commissie
Afbeelding Nieuwsitem

Sportpark HCAS gesloten!
18-3-2020

Beste HCAS-ers,

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het Corona-virus in Nederland heeft de KNHB gevolg gegeven aan de oproep van het RIVM, de Nederlandse overheid en NOC*NSF. Alle competitiewedstrijden zijn daarom afgelast tot en met 6 april a.s. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en soort competitie. 

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om aan te geven hoe en wanneer deze wedstrijden ingehaald worden. Het inhalen van de wedstrijden is bijvoorbeeld afhankelijk van de ontwikkeling van het Corona-virus in Nederland. De situatie wijzigt op dit moment per dag. 

Mocht het mogelijk zijn om weer te gaan spelen na 6 april, dan verwacht de KNHB dat er gedurende het paasweekend (11-13 april) nog geen competitie wordt gespeeld. 

Het is mogelijk dat de competitieperiode wordt verlengd en er langer wordt doorgespeeld dan normaal. 

Eerder al vroeg de KNHB de hockeyverenigingen met klem om per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Daaraan hebben wij als HCAS natuurlijk gehoor gegeven en worden er tot en met 6 april ook geen trainingen georganiseerd. Daarnaast hebben we als bestuur besloten dat alle geplande evenementen die door de club of teams worden georganiseerd tot en met 1 mei worden geannuleerd.

Als gevolg van genoemde maatregelen betekent het ook dat het sportpark van HCAS tot en met 6 april gesloten is. Helaas zien we dat er regelmatig leden en niet leden zich toch de toegang tot ons sportpark verschaffen om te hockeyen/sporten. Wij willen deze jongeren en/of hun ouders erop wijzen dat het sportpark van HCAS tot en met 6 april verboden toegang is. 

Als HCAS hanteren we de richtlijnen van het kabinet en van de KNHB en passen we deze ook toe. Dat houdt in dat wij de komende weken, in nauwe samenwerking met de gemeente, blijven controleren of mensen onbevoegd op het sportpark aanwezig zijn. Als er toch mensen onbevoegd aanwezig zijn, gaan wij de gegevens van deze mensen noteren. Eventuele boetes die daaruit voortkomen zijn voor eigen risico. 

Wij gaan ervan uit dat onze leden en/of hun ouders hun verantwoordelijkheid hierin nemen en ons steunen in de strijd tegen het Corona-virus. Dank voor jullie begrip en medewerking. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. 

De website van HCAS, www.hcas.nl, zullen we regelmatig updaten met relevante informatie omtrent hockey gerelateerde zaken die samenhangen met het Corona-virus.

In deze onzekere tijden zijn de sponsorkaarten van De Plus extra belangrijk voor onze club. Nu het clubhuis gesloten is willen we vragen of iedereen de volle kaarten in zou willen leveren op onderstaande adressen;

Miba, Wilhelminastraat 13 in Asten

Lieke Sonnemans, Heesakkerweg 35 in Asten

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de kaarten op bovenstaande adressen in de brievenbus te doen stuur dan een bericht naar dit mailadres svp.

Wij rekenen op jullie. 

Bestuur HCAS

Afbeelding Nieuwsitem

Geen hockeyactiviteiten, alle trainingen en wedstrijden tot 6 april afgelast!
16-3-2020 De Nederlandse overheid heeft zondagmiddag 15 maart besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april.

Voor alle duidelijkheid: alle wedstrijden en trainingen zijn tot 6 april afgelast, 
lees meer op de site van de KNHB via onderstaande link.

Afbeelding Nieuwsitem

Tot 1 april geen hockeycompetitie in heel Nederland
13-3-2020 Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.


Afbeelding Nieuwsitem

Voorlopig trainingsschema lentecompetitie
10-2-2020 Bij deze het voorlopig trainingsschema van de lentecompetitie, op naar een mooi veldseizoen!
Bijlage: Website voorlopig rooster week 8 ev. lente 19_20.xlsx
Afbeelding Nieuwsitem

PLUS Sponsoractie 2020
27-1-2020 Alles uit de kast!
Leden, familie, buren, vrienden, kennissen… 
Roep iedereen die uw vereniging een warm hart toedraagt op om hun ‘trots’ te steunen. Zo heeft u de hoogte van het sponsorbedrag grotendeels in eigen hand. In de periode van zondag 26 januari tot en met zaterdag 18 april 2020 ontvangt iedere klant van PLUS Erik Gorissen bij elke € 5,- aan boodschappen een sponsorzegel. Elke sponsorzegel is € 0,05 waard en een volle spaarkaart met 20 zegels is € 1,- waard. Leden kunnen volle spaarkaarten of losse sponsorzegels inleveren bij de verenigingen. Aan het einde van de sponsoractie wordt een feestelijke uitreiking georganiseerd waarin het totaal gespaarde bedrag aan de deelnemende verenigingen wordt uitgekeerd! Haal dus alles uit de kast, mobiliseer uw leden en motiveer iedereen om bij PLUS Erik Gorissen uw vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.
Afbeelding Nieuwsitem