Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Bernadette Raymakers 25-11
Marc Geboers 26-11
Jip Hermkens 27-11
Lotte van Gorp 28-11
Owyn Peeters 28-11
Morris ten Thije ook genoemd boonkkamp 29-11
Algemeen
Rabo Clubsupport 2020
23-11-2020 Dankjewel allemaal voor jullie stemmen!
En dankjewel Rabobank voor het mooie bedrag van  1.731,78 euro!


Afbeelding Nieuwsitem

Informatie winterprogramma 2020/2021
12-11-2020 In de bijlage vind je de informatie over het winterprogramma 2020/2021.Bijlage: 20201111 Informatie winterprogramma 2020-2021 V01.pdf
Afbeelding Nieuwsitem

SHI nieuwe subsponsor HCAS
5-11-2020

HCAS verwelkomt SHI B.V. als nieuwe subsponsor. SHI B.V. is een groothandel met een grote klantengroep bestaande uit o.a. bouwmarkten, DHZ-zaken, (non-food) retail en e-tail. Door de strategische samensmelting van een aantal bedrijven (waaronder het voor Astenaren bekende Elofer) is het in 2013 opgerichte SHI B.V. een krachtige totaalleverancier geworden in de productgroepen: Elektra, IJzerwaren, Multimedia, Sanitair en Verf- en verfgereedschappen.

SHI B.V. biedt werkgelegenheid aan ruim 280 medewerkers. Het bedrijf timmert internationaal aan de weg met leveranciers van over de hele wereld en steeds groter wordende klandizie door heel Europa. We hebben regelmatig vacatures, check daarvoor onze website.

"Wij werken internationaal maar voelen ons verbonden met deze regio en met Asten in het bijzonder. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ons ook sociaal hiermee te verbinden. In het verleden hebben we diverse culturele activiteiten gesponsord, maar nu vonden we het tijd dat ook de sport in Asten aan de beurt kwam. Wij gaan nu een verbintenis van 3 jaar aan met HCAS om hen wat meer financiƫle armslag en zekerheid te geven. SHI is zoals eerder in lokale media heeft gestaan bezig met een her locatie in Asten. Wij willen graag in Asten blijven en daarmee ook het Astense sport en vooral de hockey sport blijven steunen.

SHI B.V. is de laatste tijd regelmatig in het nieuws gekomen vanwege de nieuwbouwplannen in Asten. We zijn als sponsorcommissie heel blij met het contract dat we getekend hebben met de Stef Jansen de CEO. We hebben een overeenkomst gesloten voor 3 jaar waarop SHI op de trainingspakken van Dames 1 en Heren 1 komt te staan en shirt sponsor van Heren 1.

Zodra het weer veilig is en we weer mogen sporten gaan we SHI nog even op leuke sportieve manier bedanken.


Bijlage: shi.jpg
Afbeelding Nieuwsitem

Programma komende 4 zaterdagen ism D1 & J1
31-10-2020 Wat positief nieuws:
In samenwerking met D1 en H1 is er vandaag en de komende 3 zaterdag een superleuk programma gemaakt met clinics, trainingen en onderlinge wedstrijden voor alle jeugdteams.

Wat een leuk initiatief, veel plezier allemaal!
Afbeelding Nieuwsitem

Belangrijk nieuws Coronamaatregelen!
26-8-2020 Onderstaande informatie is belangrijk voor zowel leden als bezoekende clubs!Bijlage: 20200824 Corona reglement HCAS V01.pdf
Afbeelding Nieuwsitem

Actie CSignsports, support je club!
27-6-2020

Support je club!

Wat heerlijk dat we weer het veld op mogen en dat de jeugd zelfs weer duels mag spelen!!             Heel voorzichtig blikken we alvast vooruit op het nieuwe seizoen! Mochten jullie hiervoor een nieuwe stick, tas of andere gear nodig hebben, denk dan eens aan onze partner Csignsports.  Zij staan bij elke aankoop 25% af aan onze clubkas! Gebruik daarvoor code HCAS25 bij je bestelling. Hiermee kunnen we weer veel leuke dingen doen!  Een stick testen kan via Mex Valks. Bestellen kan via www.csignsports.com.  #samensterk


Bijlage: Support je club.docx
Afbeelding Nieuwsitem