Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

za 21-04  Activiteit 'tHACje v
za 28-04  5 x 5 toernooi junio
za 12-05  Activiteit 'tHACje v
zo 20-05  Familie Hockeytoerno
za 16-06  Jongste Jeugddag
za 30-06  minikamp
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Geert Berkvens 21-04
Pim Romberg 21-04
Peter Aben 21-04
Frank-Xavier Walkate 21-04
Michiel van Bree 21-04
Tess Deenen 21-04
Algemeen
Van 22 april t/m 6 mei geen trainingen Jongste Jeugd
20-4-2018 Tijdens de meivakantie zijn er geen trainingen voor de jongste jeugd.

Morgen is er nog gewoon competitie en dan beginnen de trainingen weer op 7 mei.

Het schooltje traint zaterdag 21 april en dan weer op 12 mei
Afbeelding Nieuwsitem

Black and White party ABC jeugd
18-4-2018
Kaartverkoop (contant) op 21/22 april achter de bar.
In de week na de meivakantie, komen we naar de trainingen.

Of anders via [email protected]
Afbeelding Nieuwsitem

Secretaris
5-4-2018 Jeannette Hartog, secretaris van het bestuur van HCAS, heeft aangegeven dat zij aan het einde van dit hockeyseizoen terugtreedt uit het bestuur van onze vereniging. De afgelopen tijd heeft zij moeten constateren dat haar rol- en taakverdeling binnen het bestuur minder aansluiten op haar persoonlijke benadering en betrokkenheid.

Het bestuur respecteert en betreurt de beslissing van Jeannette en wil haar graag bedanken voor ruim zeven jaar inzet en betrokkenheid.

Jeannette heeft zelf aangegeven zich in te blijven zetten voor de club middels haar inzet bij 'tHAC en dames 1.

Totdat er een goede opvolger is gevonden, doch uiterlijk tot en met de ALV in sept/okt 2018 zal zij haar huidige werkzaamheden blijven doen.
Afbeelding Nieuwsitem

Rabobank Clubkas Campagne
3-4-2018
Beste HCAS leden, ouders van Leden en vrijwilligers,

De Rabobank Clubkas Campagne is er weer en daar doen wij natuurlijk weer graag aan mee. Alle leden van HCAS die tevens lid zijn Rabobank Peelland Zuid kunnen tijdens de Rabobank Clubkas Champagne hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Dit jaar mag je in totaal 5 unieke stemmen uitbrengen.

U krijgt deze week als lid de stemkaart van de Rabobank Clubkasactie ontvangen in de brievenbus met uw persoonlijke stemcode of een email met deze persoonlijke stemcode. Wij willen hierbij alle leden vragen om de stemkaarten in te leveren in het clubhuis of de mail die je ontvangt om te  stemmen aan ons door te mailen naar [email protected]

Wij hebben namelijk een hele mooie samenwerking kunnen maken dat we voor ieder aangeleverde kaart waar nog niet op gestemt is wij  extra stemmen kunnen krijgen van een kaart van de andere vereniging. Zodat we extra inkomsten kunnen verdienen. Normaal zou je 1 stem aan je favoriete club kunnen geven en met deze actiekunnen wij minimaal 2 stemmen krijgen of misschien wel 3.

Aan jullie dan ook de vraag om de stemkaarten in te leveren in een speciale bak die in het clubhuis staat of de mails naar ons door te sturen.

Zou ook mooi zijn als jullie aan je vrienden, kennissen, familieleden opa's , oma's, tante's en ooms te vragen dit te doen. HCAS is hier heel dankbaar voor we willen de opbrengst dit jaar gebruiken voor trainingsmateriaal we willen van het geld bounds aanschaffen en de nieuwe innovatieve skills maten waar jong en oud hun techniek nog meer kunnen verbreden of verbeteren. Het zou mooi zijn als we dit samen voor elkaar krijgen dus help ons aan zoveel mogelijk stemmen.

Degene die de meeste stemkaarten of mails aanlevert daarvoor hebben wij een leuke prijs. Dus zet even op de kaarten die je in de bus inlevert je naam op de kaart.

Stemperiode
Vanaf deze week donderdag 5 april tot en met maandag 30 april  mogen alle betrokken leden hun stem weer uitbrengen op HCAS en hun andere favorieten verenigingen. Alle leden van de Rabobank ontvangen voor de periode een persoonlijke ansichtkaart met een unieke stemcode of een email met deze unieke stemcode.

Jaarlijks stelt Rabobank Peelland Zuid een deel van haar co√∂peratief dividend ter beschikking als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. 

Wat te doen
Hoe meer stemmen, hoe meer geld! Het is belangrijk zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Vraag familie, vrienden, kennissen, buren etc. die lid zijn van de Rabobank om hun stemkaart en lever deze in op de hockeyclub. Degene met de meeste stemkaarten kan een leuke prijs verdienen.

Wij rekenen op jullie!
Met sportieve groet,
het Bestuur van HCAS en SPONSOR COMMISSIE 
voor meer info: 
www.rabobank.nl/peellandzuid
Afbeelding Nieuwsitem

Trainingsschema Lentecompetitie 2018
5-3-2018 Zie bijlage
Bijlage: Trainingsschema lentecompetitie 2018.xlsx
Afbeelding Nieuwsitem