Belangrijke informatie voor seizoen 24-25! Lees dit goed

5-5 Nieuws

Beste leden,

het seizoen nadert haar einde en de voorbereidingen voor seizoen 24/25 zijn al in volle gang.

Weet jij al wat je volgend jaar wil? Vul de enquete in om jouw ideëen  voor volgend seizoen aan ons kenbaar te maken. Dan maken we er weer een fijn seizoen van!!

Mocht je besluiten volgend seizoen niet meer bij HCAS te gaan hockeyen dan moet je zelf je lidmaatschap opzeggen. De enige juiste manier om dat te doen is een mail te sturen naar de ledenadministratie ([email protected]). Let op! De uiterste datum dat je je lidmaatschap voor het volgend seizoen op kunt zeggen is 15 mei.

Ben je op de hoogte van de flexibele lidmaatschappen zoals duo-lidmaatschap of alleen spelen of alleen trainen? Wellicht is dat iets voor jou. (kijk op de website voor meer info)

Zeg je, uiterlijk 15 mei as. niet op dan ben je dus ook voor het komend seizoen lid van HCAS, zal je bij de teamindeling voor komend seizoen meegenomen worden en is de HCAS contributie (inclusief Bond bijdrage) van toepassing (zie website voor nadere informatie "ga naar Lidmaatschap en dan Contributie”).

Studenten in de eindexamen klassen, die nog niet weten of ze blijven hockeyen a.g.v. het mogelijk wel/niet slagen, kunnen een verlenging van de opzegtermijn aanvragen. Ook dit kan door een mail met uitleg van de situatie te sturen naar de ledenadministratie. Let op, deze verlenging zal alleen gelden voor de het argument van het wel/niet slagen.

Bestuur HCAS
 
5-5-2024 Algemeen