Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

za 07-03  HCAS Clubquiz
vr 10-04  AmeeZing HCAS
vr 15-05  Businessuitje naar '
zo 17-05  Preuvenement
zo 31-05  Familie Hockeytoerno
za 20-06  Jongste Jeugddag
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Fleur Eijsbouts 28-02
Judith v.d. Berkmortel 01-03
Mees Linden 01-03
Kim Bakens 02-03
Hendrik-Jan van Griensven 02-03
Ilse Derix 02-03
MA3- H.O.D. MA6 : 8 - 0
 

 

Hallo allemaal,

 

Het is alweer de laatste wedstrijd vandaag om vervolgens definitief in de juiste klasse te worden ingedeeld. Gezien dat wij naast Tilburg mede bovenaan staan, zal het vandaag gaan om sowieso te winnen en als het kan met grootte cijfers.

Wel veel afmeldingen vandaag. Demi, Julia, Marie Carine en Amber waren verhinderd. Dominique en Britt vielen in.

De wedstrijd dan:

We begonnen goed en al snel hadden we de overhand. HOD ging al vrij snel de lange bal spelen,maar omdat wij vaak op de goede plek stonden kregen wij al snel een paar kansen. Het duurde ook niet lang en Anne sloeg de 1-0 binnen. Weer een paar minuten later maakte Suzanne de 2-0. Ook hier was Anne bij betrokken, zij had het vandaag op haar heupen.

In het 2de kwart gingen we goed door en nu was het Emma die de 3-0 binnen sloeg. Volgens mij met een mooie combinatie van Kris, Ciara en uiteindelijk Emma. Als de 4-0 door weer Suzanne, (op aangeven van Britt) net voor rust binnenvalt is het eigenlijk wel gebeurt.  Dominique had denk ik 2 keer moeten ingrijpen (wel belangrijk trouwens) maar verder had HOD niet veel kans. Rust (35 min).

Nu de winst wel binnen was, dan ook maar hopen op een flinke uitslag.

Daar zat wel een beetje het probleem de 2de helft. We wilden te snel scoren en werden daardoor ook slordig. De ballen kwamen net niet meer aan en het veld werd te smal. Dan krijg je meer duels en dat is niet wat we willen. Gelukkig maken we toch weer snel de 5-0. Een mooie solo van Anne die ze zelf mooi afrondt. De 6-0 komt van Kim, ook een mooie goal. Een snelle counter via Lieke, Sanne die vervolgens Suzanne vindt. Zij tikt vervolgens met effect de bal schitterend naar Kim en die slaat hard binnen. Ook het laatste kwart waren we sterker al was de moet er wel af. Laukje en Britt wilden nog wel wat forceren en mede daardoor kwam de bal bij Emma. Ook zij maakte beheerst af en tekende voor de 7-0. Daarna hebben we nog een paar s.c gehad en een strafbal, die er helaas niet in ging. De keepster stond in mijn ogen ook te ver voor haar goal en dan is het eenmaal moeilijker scoren. De laatste goal de 8-0 was ook weer een fraaie. Sanne veroverde de bal en pushte op het juiste moment richting Laukje die in een beweging de bal binnen sloeg.

Meiden ook vandaag weer een prima uitslag. Het was niet onze beste wedstrijd, maar toch winnen we gemakkelijk. Dominique en Britt bedankt en nu afwachten wat Tilburg heeft gemaakt. Spannend!!

Even afgewacht met verzenden en ja hoor we zijn dan Mini KampioenJ Top dames.

 

Nu kunnen ze pas herindelen, dus even geduld voordat we weer alles op een rij hebben.

 

Groeten Ronnie en Franco