Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Cathy Tesselaar 29-09
Tim Valks 30-09
Tess van der Veeken 30-09
Roos Oomen 05-10
Sjos van Lierop 05-10
Joep Meulendijks 05-10
MA3 Zaal- HC Eindhoven MA6 : 6 - 2
 

Hallo allemaal,

 

Vandaag de wedstrijden tegen Eindhoven en Eersel. We waren compleet, dus we kunnen in de achtervolging.

 

Wedstrijd 1 tegen Eindhoven.

We begonnen sterk en met wat kleine wijzingen qua tactiek hadden we al snel het beste van het spel. Julia was erg creatief en haar 2de doelpoging werd met de voet gestopt. Strafbal. Goed genomen en de 1-0 was binnen. De 1-1 viel niet veel later. Eigenlijk uit het niets. Daarna veel s.c. Eindhoven moest vaak met de voet ingrijpen.

Ook de 2de s.c goed genomen door Sanne en we stonden weer voor. 2-1. Niet veel later weer s.c en nu via de rebound bij Esther die de 3-1 binnen sloeg. We hadden alles goed onder controle en iedereen zat goed in de wedstrijd. Na rust duurde het wat langer voor dat we weer op toeren kwamen, maar de 4-1 van Laukje was een fraaie. Zeker de voorbereiding van Demi was mooi en Laukje ronde fraai af. De 4-2 was een goal waarbij hun spits goed gebruik maakte van haar lichaam. Toch was ik gerust op een goede afloop. Dat bleek ook wel, want Emma maakte mooi de 5-2 met een snelle counter en Laukje nam de 6-2 weer voor haar rekening.

Meiden een mooie wedstrijd en we zien dat we ingespeeld raken op elkaar.

Wedstrijd 2 tegen koploper Eersel:

We begonnen met een andere tactiek. Gezien we al wat vermoeid waren en Eersel makkelijk scoort gingen we compact spelen.

Dit pakte goed uit. Het ging gelijk op, maar wij hadden wel de betere kansen. Met een mooie s.c van Julia kwamen we verdiend op 1-0. De 1-1 viel wat ongelukkig en de bal kroop over de lijn. 1-1. Daarna hadden wij weer het beste van het spel. Eersel kwam er niet doorheen. Dit mede omdat we geen druk zette en we hun middenvelder met 2 man bewaakte. Met een overname bereikte we Laukje weer en de 2-1 viel nog voor rust.

Na rust ook weer het betere van het spel en Eersel probeerde met harde slagen hun spitsen te bereiken. Vrijwel alles werd onderschept of de bal ging uit.

Toen Emma de 3-1 uit een s.c maakte was de buit binnen.

Ook deze wedstijd was mooi om te zien. Er zat alles in. Strijd, mooie acties zowel verdedigend als aanvallend. Top dames. Ook de complimenten van de tegenstander. Hij was onder de indruk en kon geen zwakke plek vinden in ons team.

Dan nog even de complimenten aan Marie Carine. Met nog geen training in de benen, speelde ze 2 geweldige wedstrijden.

 

Tot volgende week.

Groeten Ronnie en Franco