Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

za 22-06  Jongste Jeugd Seizoe
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Ton van Empel 20-01
Yvette Kessels 20-01
Lieve Janssen 21-01
Niek van Lent 21-01
Mees Boesten 22-01
Jipp Verheijen 24-01
MB3- HOB Bakel MB1 : 3 - 2
 

Hallo allemaal,

 

Vandaag een wedstrijd tegen de MB1 van Bakel en zoals zo vaak een belangrijke wedstrijd. Zij staan gelijk met ons en als we winnen kijken we weer naar boven en doen we weer mee om plek 3.

Ik zal vast verklappen dat het ongelofelijk spannend was en er zat weer alles in. We hadden wat probleempjes vooraf. Sanne nog niet geheel hersteld en mag nog niet veel spelen. Kim last gekregen van de Hamstring deze week en Marly heeft nog iets last van haar rug. Amber kwam ons gelukkig weer helpen en daar zijn we dan ook heel blij mee. Voor de rest geen invallers helaas. Tijd technisch niet te combineren.

De wedstrijd dan.

We moesten al voor we begonnen wat wijzigen. Kim had toch meer last dan we hoopten en we besloten haar dan maar als laatste vrouw op te stellen. Op zich begonnen we vrij aardig en ging het spel op en neer. Zij wat kleine kansjes en ook wij wat kansjes. Het spel bevond zich wel voornamelijk op het middenveld, met mooie acties aan beide kanten en lekkere duels. Vooral Amber, Esther en Mira wonnen daar veel van en daardoor konden we weer meer oprukken naar het doel van de tegenstander. Na een kwartier maken zij toch de 1-0. Ik weet niet precies meer hoe, maar ik had het ook druk met het een en ander regelen. We moesten toch eerder wisselen als we wilden en mede door het benauwde warme weer, moest er veel gewisseld worden die we eigenlijk niet hadden. Kim moest er nu helaas ook uit. Kim gooit altijd veel strijd in de wedstrijd, maar dat kon ze nu gewoon weg niet. Het veld werd daardoor ook te groot en dan kost het te veel kracht op het middenveld om dat te compenseren. Weer wat geschoven met speelsters en zowaar Bakel kreeg het zwaarder. Anne gooide weer met energie en Mira onderschepte steeds meer ballen. Als Amber dan ook weer eens mee op kwam werd het Bakel teveel en dan heeft Laukje aan een kans genoeg om te scoren. 1-1 Goed attent binnen geslagen. Niet veel later hadden ook de scheidsrechters wat last van de hitte. Wat rare beslissingen en een dubieuze strafcorner. Nu kunnen die ook fouten maken, wat ze ook toegaven, maar het feit was wel dat we een strafcorner tegen kregen en laten zij daar nu uit scoren. 2-1. Qua verhouding misschien om dat moment wel terecht. Rust 2-1.

In de rust het een en ander besproken. We gingen meer risico nemen en achterin 1 op 1 spelen en verder van eigen goal af. Onze spitsen Suzanne en Laukje gingen mee op het middenveld spelen wat ze ook prima deden en onze geblesseerden Sanne en Kim gingen om de beurt in de spits samen met Mila. Op zich werkte het. We kregen steeds meer grip en op het middenveld hadden we de overhand. Alleen de eindpase was nog net niet goed genoeg. Amber kwam ook steeds vaker naar voren en raakte zelfs snoeihard de paal. In die fase hadden we elke bal en kregen we volop kansen. Weer de keeper die redde op een slag van Sanne en Amber en ook Mila en Kim waren er dichtbij. Heet en spannend was het met nog een 10 minuten te gaan. Weer 2 geblesseerden. Femme en Laukje moesten er helaas af en nu maar hopen dat we overeind blijven. Nu een mooie aanval van Bakel en Marly die schitterend redde. Dat Marly die bal pakte geeft maar eens aan dat wij nooit opgeven. Bakel had de punten al geteld, maar met een snelle tegen stoot vonden we nu wel snel onze spitsen en Sanne sloeg de gelijkmaker binnen. 2-2. Met nog 4 minuten te gaan. In die laatste 4 minuten gebeurde nog wel een vol blad, maar ik zal het nu toch maar gaan afronden. Weer een strafcorner met een ? tegen en weer goed gestopt. Het allerbelangrijkste komt nog. Met nog 1 minuut te gaan na de strafcorner gaat de bal via Lieke, Mira en Anne ineens naar Sanne en zij slaat de 2-3 binnen en de wedstrijd was afgelopen. Wat een vreugde en wat een mooie overwinning meiden. Stuk voor stuk hebben jullie allemaal weer gebikkeld en de 3 belangrijke punten gepakt.

We staan weer veilig 4de en kijken omhoog.

 

Tot over 2 weken

Groeten John en Franco