Login ❯

Wedstrijden quicklinks

Mededelingen

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda

Komende 6 verjaardagen

Tim Valks 30-09
Tess van der Veeken 30-09
Roos Oomen 05-10
Sjos van Lierop 05-10
Joep Meulendijks 05-10
Mila Groen 07-10
Update van het bestuur
Afbeelding Nieuwsitem
Geplaatst op: 24-4-2020

Beste HCAS-er,

 

Al enkele maanden hebben we jou, als lid van HCAS, niet mogen bieden wat je van ons normaal gewend bent. Interessante en leerzame trainingen, spannende en ontspannende wedstrijden, gezellige activiteiten en daarnaast natuurlijk veel teamspirit, sportiviteit en plezier met elkaar vóór, tijdens en na de trainingen en wedstrijden. Dat betreuren wij natuurlijk enorm. De omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat we ons met zijn allen hebben aangepast aan de corona-maatregelen. 

 

Tot 20 Mei:

Op basis van de gisteren door de overheid en het RIVM gecommuniceerde richtlijnen heeft de KNHB moeten besluiten alle lopende competities voor het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Doordat de competities niet kunnen worden uitgespeeld, zijn er geen kampioenen en geen teams die promoveren of degraderen. Alle teams spelen daardoor komend seizoen in dezelfde klasse als dit jaar.


Wel is er ruimte ontstaan voor jeugdleden om te sporten op ons sportpark, maar ook voor hen is het spelen van competitie ​dit seizoen geen optie meer. Momenteel zijn we druk bezig om voor de jeugdteams een aangepast trainingsoverzicht te maken. Zodra dit voltooid is, worden zij daar via de teamcoaches over geïnformeerd. Buiten deze specifieke trainingen blijft het sportpark voor ​alle overige leden en niet leden gesloten. 

 

Contributie 2019-2020

Als bestuur volgen we het standpunt van de KNHB, dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Om die reden vragen we je om jouw solidariteit met de vereniging en de sport in zijn algemeen. We volgen daarmee ook het standpunt geen contributie teruggaaf te doen als gevolg van de omstandigheden.  Natuurlijk zijn we bereid mee te denken met leden die kampen met betalingsproblemen door persoonlijke financiële tegenslagen en verzoeken hen contact met ons op te nemen door middel van een e-mail met motivatie.

 

Meer informatie met betrekking tot financiële vragen en mogelijkheden is te vinden op:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/corona-financiele-vragen-en-mogelijkheden


Graag zien we jullie weer zo snel mogelijk, gezond en wel, op het sportpark!

 

Hartelijke groet,

 

Het bestuur van HCAS